El ple de l’Ajuntament d’Olot comptarà amb nou noves cares després de les eleccions municipals del mes passat

Amb les eleccions municipals i els seus sorprenents resultats el mapa del ple de l’Ajuntament d’Olot ha canviat de colors, però les cares que s’hi veuran també canviaran a partir d’ara. Fins a 9 de les 21 cadires que hi ha a la sala de plens les ocuparan persones que, fins ara, no estaven dins la política de l’ajuntament. Els nous regidors han explicat què creuen que aportaran a la política municipal.

La força més votada, Convergència i Unió, només presenta dues cares noves de les 9 que tindrà a l’ajuntament. Són Montse Torras, banquera i molt coneguda per la seva vinculació amb el bàsquet a Olot i Jordi Alcalde, gestor de comptes estratègics a l’administració pública.

Esquerra Republicana, en canvi, presenta tres noms nous, dels cinc que tindrà al consistori. La número 2, Anna Barnadas, és professora, el 4, Josep Quintana, és gestor cultural. Lluís Juncà és el darrer nom de la llista que ha entrat, el cinquè, i és el cap de gabinet del president del partit, Oriol Junqueras.

Com que la CUP ha entrat com a nova força a l’ajuntament, els tres regidors que han obtingut són nous. Mireia Tresserras és treballadora de l’empresa de serveis culturals Educart. El número dos és Lluís Rubió, que treballa com a tècnic de joventut de l’ajuntament a l’Espai Ideal i la presència de la CUP la tanca Anna Descals, que és educadora social al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

També Olot en comú ha guanyat presència a l’ajuntament i com a nova força, presenta una cara nova, Xavier Garcia, que ha compaginat sempre les seves feines en diversos sectors amb l’activitat sindical.

Aquests són els nou nous regidors de l’Ajuntament d’Olot. Representen tendències diferents, però tots entren amb ganes i amb dues coses clares: treballaran tan bé com sàpiguen i intentaran fer de la capital garrotxina un lloc millor.

 

Notícies relacionades:
CiU torna a dominar a la Garrotxa en una contesa electoral amb més participació que fa quatre anys