El TSJC rebaixa la multa a Endesa per la manca d’informació durant la nevada del 8 de març del 2010

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha rebaixat de 550.000 a 403.658 euros la multa a Endesa per la manca d’informació durant la gran nevada del 8 març del 2010 que va deixar sense subministrament elèctric a desenes de milers d’abonats durant dies, sobretot a les comarques del nord de Barcelona i de Girona, com va ser el cas de Sant Feliu de Pallerols, que van quedar-se durant dies sense electricitat. La Generalitat havia sancionat l’elèctrica per falta d’informació a 41 municipis, però l’alt tribunal ha acceptat parcialment el recurs d’Endesa i considera que els municipis desinformats van ser en realitat 29. Per això, rebaixa proporcionalment la sanció, que queda com si fos una falta lleu.

 

Notícies relacionades:
Cinc anys després de la gran nevada, Sant Feliu de Pallerols segueix amb problemes a l’estesa elèctrica

x