El CN Olot celebra la seva Diada del Soci amb 550 assistents en la desena d’activitats organitzades en la jornada

La tradicional festa del club ha reunit mig miler de persones que han pogut gaudir d’una desena d’activitats durant tot el matí. Un gran dinar popular ha tancat un dia rodó per al CN Olot que el temps finalment ha respectat tot i l’amenaça de pluja.

Activitats per a tots els gustos en un dia diferent a les instal•lacions del CN Olot. La Diada del Soci és la ocasió idònia per obrir les portes del club i mostrar totes les activitats que s’hi duen a terme durant tot l’any.

Classes d’spinning a la fresca a la terrassa del club, partits amistosos i d’aprenentatge del waterpolo, sessions d’aiguagym, torneigs de tennis, pàdel i de natació… Moltes opcions per gaudir d’una jornada d’esport 100% que serveix al CN Olot a obrir les portes als socis, en un matí de portes obertes i amb opcions per a totes les edats que acaba amb un gran dinar popular.

Més de 550 persones s’han inscrit en les activitats i han pogut gaudir de la Diada del Soci, que el temps, tot i l’amenaça de pluja, ha respectat.

 

Notícies relacionades:
El conseller Boi Ruiz visita Olot per reunir-se amb els professionals sanitaris mentre el Club Natació Olot anuncia que demanarà el llibre de vacunes original
El CN Olot guanya el Circuit DS-Girosona de natació en la categoria per equips per primera vegada
El CN Olot acaba com a 4t classificat la Copa Catalana de segona divisió i aconsegueix mantenir la categoria, en una jornada emocionant a les instal·lacions del club olotí, que ha presenciat l’ascens del CN Barcelona i el CN Sant Feliu