L’Abadessenc supera l’Hostoles en la Copa Catalunya Amateur, en un partit on el conjunt de Sant Feliu de Pallerols ha merescut més (0-1)

L’equip de la Vall d’Hostoles ha plantat cara al campió de segona catalana d’enguany i ha tingut ocasions per empatar, especialment en el tram final de partit. Però un gol del jugador de Sant Jaume de Llierca Pol Reixach ha frustrat les esperances del campió de quarta catalana, que dóna la temporada per finalitzada. 

Duel de campions a la Copa Catalunya Amateur, que per segona vegada visitava Sant Feliu de Pallerols gràcies a la victòria als penals de l’Hostoles contra el Bosc de Tosca la setmana passada. Aquesta vegada el rival era un esgraó més superior, l’Abadessenc, campió del grup 1 de la segona catalana. Un repte difícil però no impossible per a un equip local que no es s’ha arrugat en cap moment i ha plantat cara als de Sant Joan de les Abadesses.

I això que els visitants s’han avançat en el marcador mitjançant un cop de cap del jugador de Sant Jaume de Llierca Pol Reixach, que aprofitaria una centrada per banda dreta per inaugurar el marcador. Aleix ha tingut una clara ocasió per empatar però el porter de l’Abadessenc ha desviat el suficient la pilota per evitar el gol, i poc després l’Hostoles ha disposat d’una altra ocasió per posar les taules. En el tram final de la primera meitat els blanc-i-negres han demostrat un bon nivell i el santjuanmí Reixach ha enviat una gran rematada a la fusta, en el que podria haver estat el gol de la sentència.

Això sí, en la segona meitat només ha manat un equip sobre el terreny de joc, l’Hostoles, que s’ha crescut i ha merescut com a mínim l’empat però no ha estat encertat de cara a gol, mentre que l’Abadessenc no ha pogut gairebé ni arribar a la porteria contrària amb claredat.

En els darrers minuts, una clara ocasió errada per l’Hostoles ha acabat de frustrar les esperances d’un equip, el de Sant Feliu, que ha mostrat el per què són  nou equip de tercera catalana, i ha deixat en no res la diferència de dues categories amb el rival durant els 90 minuts.

Per la seva banda, l’Abadessenc de Toni Garcia es planta a la següent ronda de la Copa Catalunya amateur i se’n va de vacances amb els deures fets. Un guió que no ha pogut acabar bé i que ha posat el punt i final a la temporada de futbol a la Vall d’Hostoles.