El retorn i concert d’homenatge a Xucu-pà reuneix més d’un miler de persones a la plaça de Braus d’Olot

Aquest dissabte la plaça de toros d’Olot també ha estat un focus important d’activitat, a la nit. S’hi ha fet l’esperat concert d’homenatge al mític grup garrotxí Xucu-pà, que ha reunit més d’un miler de persones que van gaudir d’unes tres hores de concert amb un segell garrotxí al 100%.

La gent ja s’ha reunit i animat pel concert-homenatge a Xucupà aquest dissabte al vespre, ben bé una horeta abans que hagi començat. Al Roser, com a prèvia, l’Hamburguesa Rock ha distès l’ambient, amb el músic osonenc Guillem Roma, però més tard la gent ja ha entrat al recinte per gaudir del mític grup garrotxí.

Després d’un vídeo d’homenatge, Xucupà ha encetat el recital, amb una versió de ‘Plastic People’ de Frank Zappa, i no tornarien fins al final. Diversos grups i músics garrotxins han versionat durant unes tres hores les cançons de rock-bacó de Carlus Fontfreda i Ton Torné.

Amb més d’un miler d’entrades venudes, i amb l’organització del Festival el Mini, que ha tancat amb retard la seva edició 2015, la plaça de toros s’ha omplert per tal de poder gaudir d’uns clàssics que, després de molt temps s’han pogut tornar a sentir dalt d’un escenari.

 

Notícies relacionades:
El retorn del mític grup garrotxí ‘Xucu-pà’ serà el dissabte 13 de juny a la plaça de braus d’Olot juntament amb el 4t Hamburguesa Rock
Xucu-Pà torna als escenaris per viure el concert homenatge que li ha preparat el festival elMini d’Olot