Josep Maria Roura i Marta Marín guanyen la Cursa Pícnic Sant Antoni de la Vall d’en Bas

Sant Esteve d’en Bas ha tornat a ser l’epicentre d’una cursa de muntanya. Aquest diumenge s’hi ha disputat la 3a edició de la Cursa Pícnic Sant Antoni, amb 110 atletes. Josep Maria Roura ha estat el guanyador de la cursa en categoria masculina, mentre que Marta Marín ha estat la primera femenina.

El Pícnic Sant Antoni de Sant Esteve d’en Bas és un indret tranquil i verd, que aquest diumenge ha vist alterada la seva activitat habitual: des de fa tres anys, es vol donar a conèixer l’espai amb una cursa de muntanya de 10 quilòmetres.

La cursa Pícnic Sant Antoni ha aplegat 110 atletes, en una prova exigent amb ascensions dures, i un desnivell acumulat de 375 metres. El primer en entrar a la meta ha estat l’atleta del Club Natació Olot Josep Maria Roura, amb un temps de 54 minuts i 8 segons Darrere seu ha arribat Lluís Planagumà, a 11 segons; Miquel Hendereckx ha estat el tercer classificat. Pel que fa a l’apartat femení, Marta Marín ha guanyat la cursa, amb un temps de 1h 09 minuts i 49 segons; després de Marín ha creuat la meta Eva Barti, a gairebé cinc minuts de la vencedora.

La victòria de Josep Maria Roura certifica la bona forma de l’olotí, que encara no havia pogut guanyar cap cursa garrotxina de muntanya aquest 2015, malgrat ser una referència entre els atletes comarcals.