La cinquena edició de la Shopping Nit dinamitza el centre d’Olot amb descomptes, música, ball i altres activitats

Durant tot el vespre de dissabte, el centre d’Olot s’ha vestit de gala perquè garrotxins i visitants poguessin gaudir de la cinquena Shopping Nit, un esdeveniment consolidat que omple el Barri Vell de vida i gent que gaudeix de les compres.

Cinc anys seguits amb el centre d’Olot ple de gom a gom ho aconsegueixen pocs actes, a part de les Festes del Tura, però la Shopping Nit ja va per bon camí per convertir-se en una tradició a la capital garrotxina.

El president de l’Associació de Comerciants, Jordi Rovira, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que “la cinquena edició és la consagració de l’acte, esperant aconseguir una gran afluència final de gent i compres”. Ha afegit també que “tots els anys que ho hem fet hem tingut molta gent al carrer i bona acceptació, i aquest any va pel mateix camí”.

Durant tot el vespre del mateix dissabte s’han portat a terme diverses activitats: espectacles de dansa, castells i música en directe que han amenitzat i divertit la gent, que han passejat per les botigues, s’han sorprès amb alguns aparadors amb maniquís de carn i ossos i, perquè no, han comprat alguna cosa.

Amb tot, els olotins han gaudit d’una activitat diferent, original, i que poc a poc es consolida i que cada any, ja s’espera amb ganes a l’inici de cada estiu.

 

Notícies relacionades:
Aquest dissabte l’Associació de Comerciants d’Olot celebra la 5a Shopping Nit

Deixa un comentari