El president d’Unió a Girona, Joan Cañada, diu que “s’han d’eixamplar les bases a favor de l’instrument de la independència”

El president intercomarcal d’Unió a Girona, Joan Cañada, s’ha referit a la consulta sobre la pregunta plantejada per la direcció a l’entrevista de Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ. Cañada ha manifestat que el resultat demana eixamplar les bases que defensen l’instrument de la independència per aconseguir la plenitud nacional.

Vist el resultat de la consulta, Joan Cañada ha manifestat que cal diàleg per trobar punts de consens entre les dues postures contingudes en el sí d’Unió, sense desestimar, diu, ni una banda ni l’altra. En aquest sentit, Cañada ha definit com a desafortunades i molt precipitades les declaracions sorgides de la JNC que demanen la dissolució de Convergència i Unió. A la mesa d’Olot, on votaven els militants de la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya, el “no” a la pregunta de la direcció s’ha imposat per més del doble dels vots, 35 enfront de 16 que apostaven pel “sí”.

 

Notícies relacionades:
El “No” a la consulta d’Unió ha guanyat clarament a la mesa d’Olot amb més del doble dels vots, 35 enfront dels 16 que van votar “Sí”
Elena Ribera (UDC): “Seria incomprensible que Convergència i Unió votéssin diferent sobre la independència”

x