El “No” a la consulta d’Unió ha guanyat clarament a la mesa d’Olot amb més del doble dels vots, 35 enfront dels 16 que van votar “Sí”

La consulta d’Unió Democràtica de Catalunya sobre el procés sobiranista ha conclòs amb una victòria molt ajustada a favor del sí a la pregunta proposada per la direcció del partit. La diferència ha estat de 95 vots. A la mesa d’Olot, on votaven els militants de la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya, el “no” a la pregunta de la direcció s’ha imposat per més del doble dels vots, 35 enfront de 16 que apostaven pel “sí”.

A les 10 del matí es va obrir ahir la mesa habilitada a Olot per la consulta sobre el rumb a seguir en el procés sobiranista. Aquí hi estaven cridats 84 militants de la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya. Hi va concórrer el 63,09% del cens. El resultat va ser de 35 vots a favor del no a la pregunta proposada per la direcció, que planteja un procés condicionat al diàleg amb l’Estat i el menteniment dins de la Unió Europea. Els vots del no van ser més del doble dels que van apostar pel sí, que van ser 16. Dos militants van decidir votar en blanc.

 

Notícies relacionades:
El president de la Intercomarcal d’Unió a Girona, Joan Cañada, diu que “s’han d’eixamplar les bases a favor de l’instrument de la independència”
Elena Ribera (UDC): “Seria incomprensible que Convergència i Unió votéssin diferent sobre la independència”

x