L’Associació Garrotxa Cultural premia Olot Televisió pel suport i la difusió cultural de la comarca

L’Associació Garrotxa Cultural va celebrar divendres el segon festival Enfilem Poemes al Casal Marià. Sis poetes d’arreu de Catalunya van recitar les seves obres davant el públic de la sala. A més, es van premiar diverses entitats culturals i també els mitjans locals per la seva difusió de la cultura garrotxina.

Per segon any consecutiu es va celebrar al Casal Marià el recital ‘Enfilem Poemes’, impulsat per la jove associació ‘Garrotxa Cultural’. Es tracta d’una iniciativa de l’ara president de l’Associació, que després d’una primera edició senzilla ha organitzat un acte més lluït. I a partir d’ara, la intenció és fer créixer el festival. Els premis han estat un element important, i poc a poc es vol consolidar entre la societat garrotxina.

Juntament amb diverses entitats i personalitats importants de la cultura garrotxina, OLOT TELEVISIÓ, Ràdio Olot, La Comarca i El Digital de Girona van ser premiats per la seva difusió de la cultura. A més, el Festival va tenir el seu punt solidari, amb la participació de Càritas oferint bosses de roba a canvi de donatius.

 

Notícies relacionades:
Garrotxa Cultural entregarà els seus primers premis durant la segona edició de l’Enfilem Poemes
La periodista Elisabet Pedrosa presenta el seu llibre ‘Seguirem vivint’ en un acte organitzat per ‘Garrotxa Cultural’

x