Comencen a construir una segona superfície comercial a la zona de la Guardiola, que serà la més gran de la Garrotxa

Al sector de la Guardiola s’ha començat a construir una nova superfície comercial, del grup Bon Preu. Estarà situada entre l’Hospital Comarcal i l’Estadi Municipal de futbol. Serà la superfície més gran d’aquest tipus a la Garrotxa, amb gairebé 3.000 metres quadrats.

El sector d’activitats econòmiques la Guardiola, al Pla de Baix, veu com aquests darrers dies s’hi construeixen noves superfícies comercials. El segon hipermercat a instal·lar-se a la zona és del grup Bon Preu, a través de la seva marca Esclat, després de l’arribada de Mercadona a l’espai de l’antiga fàbrica de Can Domènech. Esclat es convertirà en la més gran de la Garrotxa, amb una superfície de gairebé 3.000 metres quadrats i més de 400 places d’aparcament, amb una inversió aproximada de 10 milions d’euros. Segons el grup Bon Preu, aquest hipermercat donarà feina a 70 treballadors, a més dels 38 que ja té contractats a la capital garrotxina a través del supermercat Bon Preu que hi ha al centre d’Olot. La inauguració d’Esclat al sector de la Guardiola es preveu per a principis de l’any que ve.

 

Notícies relacionades:
Els dos nous supermercats projectats al sector nord-oest d’Olot suposaran la contractació de 100 persones