El CE Maià es fusiona amb el Ripoll, que conservarà la plaça a 3a Catalana dels garrotxins i el nom del club ripollès

El Club Esportiu Maià, que actualment jugava al grup 17 de 3a Catalana, es fusiona amb el Ripoll. Això significa que el municipi garrotxí es queda sense representació a la categoria, i la plaça passa en mans dels ripollesos, que havia baixat a 4a Catalana i que ara mantindrà la divisió.

La fusió acordada entre els dos clubs permet que els jugadors de Maià de Montcal puguin tenir les portes obertes a jugar al Ripoll, així com la possibilitat de disputar-se alguns partits al camp de futbol del municipi garrotxí. Des del Maià, a més, es planteja la possibilitat de formar un equip de veterans. La Banqueta d’OLOT TELEVISIÓ ja va anunciar la setmana passada dels problemes per sobreviure del Club Esportiu Maià, arran de les dificultats econòmiques per mantenir la categoria i la manca de veïns disposats a jugar a futbol, una notícia que ara ha confirmat ElRipollès.info amb la fusió dels dos clubs.

x