Fundació Albert Bosch i el GECA entreguen els 10.630 euros recaptats durant la Cames de Ferro al Vall d’Hebron Institut de Recerca per lluitar contra el càncer infantil

La Fundació Albert Bosch i el GECA entreguen 10.630 € a la Vall d’Hebron per a la lluita contra el càncer infantil. Els diners es van recaptar en la primera edició de la Marató de Muntanya Cames de Ferro que va ser organitzada per el GECA i patrocinada per Noel Alimentària. La recaptació també es destinarà a la recerca de cirurgia fetal i el lupus eritematós.

La Fundació Albert Bosch, i el Grup Excursionista Cultural i Alpinista de Sant Esteve d’en Bas han fet entrega aquest matí a l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron dels més de 10.500€ recaptats de les inscripcions a la Marató de muntanya Cames de Ferro que es destinaran als projectes que la Fundació té engegats al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). El president del GECA, Sergi Plana; l’organitzador de la Marató de Muntanya, Pere Gelis; el Director General de Noel Alimentària, Joan Boix i la Directora General de Noel Alimentària i Presidenta de la Fundació Albert Bosch, Anna Bosch han fet entrega del xec al Doctor Josep Sanchez de Toledo, Cap del grup de Recerca contra el càncer infantil i al Doctor Josep Ordi, Cap del grup de recerca contra el lupus eritematós. La Marató de muntanya organitzada per el GECA i patrocinada per Noel Alimentària, va ser un èxit de participació en la seva primera edició amb un total de 400 inscrits; 200 a la modalitat de 10 km, 150 a la mitja marató i 50 a la marató de muntanya. La cursa va passar per punts emblemàtics de les diferents balconades del Puigsacalm. La Fundació Albert Bosch es va conceptualitzar per poder obrir noves línies de treball que contribuïssin a millorar la qualitat de vida dels nens afectats per diferents malalties i les seves famílies. Des de fa 10 anys, la Fundació col·labora estretament amb el VHIR en 3 línies d’investigació: la cirurgia fetal, la recerca en càncer infantil i les malalties rares, com el lupus eritematós.

 

Notícies relacionades:
La Cames de Ferro recapta 12.000 euros per lluitar contra el càncer infantil i veu guanyar a Barti, Hernández i Masó en els seus tres recorreguts
Prop de 400 atletes participaran a la cursa solidària Cames de Ferro
La Vall d’en Bas veu néixer la Cames de Ferro, la primera cursa de muntanya del GECA i amb un objectiu solidari

x