Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “Serem capaços de trobar acords amb la resta de forces polítiques”

Josep Maria Corominas ha estat aquest dimarts al plató de Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ, després d’haver estat elegit alcalde d’Olot per segon mandat consecutiu. Corominas ha agraït públicament que el PSC hagi decidit abstenir-se en el ple de constitució de l’Ajuntament per facilitar el govern de CiU. L’alcalde ha admès que li agradaria tenir un acord estable amb el PSC i que el fet que els acompanyin en el govern “depèn d’ells” més que de la federació, ja que CiU ha convidat a tots els grups a establir pactes i fins i to entrar al Govern a totes les forces representades al consistori, segons ha assegurat durant l’entrevista. “Per arribar a acords no em fa por res”, ha dit Corominas, que ha assegurat que seran capaços d’arribar a acords amb la resta de partits representats a l’Ajuntament durant aquest mandat.

Preguntat per la relació entre Convergència i Unió, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, de CiU, ha dit que “estem arribant al final del camí”. Corominas ha explicat que en el sí de CDC ningú no té dubtes sobre seguir endavant amb el procés, i ha demanat a Unió que es decideixi. Ha admès que la federació “es troba en un moment delicat” a causa d’un “enfrontament dins d’unió”, que es troba dividida gairebé al 50% sobre el procés. “No podem demanar unitat a algú que no cregui en el procés, però si algú no hi creu, ha de dir-ho”, ha manifestat Corominas, “no es pot mantenir una posició ambigua”. Ha instat a Unió a prendre una decisió i fer-ho ràpid, perquè, segons ha dit, “el debat permanent ens perjudica a tots i condicionarà el 27-S”.

 

Notícies relacionades:
Josep Maria Corominas (CiU) és investit alcalde d’Olot per segon mandat consecutiu
El PSC no preveu ni descarta entrar en el Govern municipal d’Olot després de l’acord de “pactes programàtics” a què ha arribat amb CiU
El “No” a la consulta d’Unió ha guanyat clarament a la mesa d’Olot amb més del doble dels vots, 35 enfront dels 16 que van votar “Sí”

x