La programació de la Cua del Drac agrupa136 activitats per aquest estiu 2015

Un any més l’agenda estiuenca a Olot s’emplena d’activitats amb la programació de la Cua del Drac. Enguany es faran un total de 136 actes durant els dos mesos d’estiu. Es repetiran activitats consolidades com són els concerts al Parc Nou o els sopars al volcà i se’n faran de noves com ara una ruta de pinxos per Olot o entrenaments a l’aire lliure.

Com ja és habitual la programació de la Cua del Drac emplena d’activitats els mesos d’estiu a Olot. Organitzat pels l’instituts de Promoció i de Cultura, les entitats i empreses privades hi tenen un paper molt important, preparant actes que s’inclouen dins la programació fent que el total d’activitats des de Sant Joan i fins al setembre superi les 130.

Tot un segui d’activitats que van destinades a tot tipus de públic, ja siguin veïns d’Olot, la Garrotxa o turistes que visitin la zona. Aquest 2015 es repeteixen activitats consolidades com ara els concerts de Música al Parc Nou, el Cornamusam que enguany es renova o els monòlegs dels dijous que també repeteixen però enguany des del pati de l’Hospici. També es dona continuïtat a l’Aplec de la Sardana, els concerts d’Ofolk, els ‘Sopars d’estrelles mirant les Estrelles’ organitzats pel restaurant Les Cols i també els Sopars al Volcà que enguany celebraran el 20é aniversari de Cuina Volcànica tal com explica David Coloma, gerent de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

Una altre activitat consolidada que es repetirà són les actuacions de circs, però enguany canvien de nom, es diuen “Circ a Olot”. Aquest 2015 no es faran en diferents places del centre de la ciutat sinó que es concentraran la majoria d’elles a la Plaça de Barus. D’aquesta manera des de l’Ajuntament, explica el regidor de cultura en funcions Josep Berga, es vol millorar la visibilitat i aforament dels espectacles tot complint els requeriments tècnics que aquests tenen.

Enguany també es presenten un seguit d’activitats més noves. És el cas del Mercat d’antiguitats i objectes de col·leccionisme que es farà els dissabtes al Carme o bé una ruta de pinxos organitzada pels Marrinxos. I les activitats saludables a l’aire lliure prenen força en l’edició 2015 de la Cua del Drac. Son diverses les empreses que organitzen activitats en aquest sentit com és el cas de C-Actiu i Coaching altitude.

Per saber al detall els horaris i dies de les activitats es pot consultar a la pàgina web d’Olot cultura, dins la secció de la Cua del Drac 2015.