Lliuren als familiars les restes mortals de les 32 víctimes de la tragèdia aèria dels Alps, que han estat traslladades a l’aeroport del Prat

Els fèretres amb les restes mortals de 32 víctimes de la tragèdia de Germanwings als Alps francesos van ser lliurades als familiars ahir després que un avió de Lufthansa els va repatriar ahir a l’aeroport de Barcelona-El Prat. 13 de les víctimes van ser traslladades directament a tanatoris per desig de les famílies, i les altres 19, al Centre Cultural Aeronàutic, un equipament de l’aeroport que s’ha habilitat amb espais per a la vetlla.

Els familiars han arribat al llarg de la tarda al centre, on ha acudit la vicepresidenta del Govern, Joan Ortega; la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i la delegada del govern, María de los Llanos de Luna. Passades les 8 de la tarda, les autoritats van deixar el complex per deixar les famílies en intimitat. Segons s’ha informat, cada família ha disposat del seu espai propi dins el recinte per tenir més privacitat. Avui assisteixen en aquest espai de l’Aeroport del Prat les famílies que no ho van poder fer ahir.

 

Notícies relacionades:
La fiscalia autoritza l’entrega a les famílies de les restes de les víctimes del vol de Germanwings
La gendarmeria francesa recupera totes les restes de les víctimes de la tragèdia aèria mentre Lufthansa admet que Lubitz havia patit una “depressió severa”
Més de 800 persones recorden les tres víctimes olotines del sinistre aeri dels Alps de fa uns dies