L’Olot amplia el terreny de joc de l’estadi municipal per adaptar-lo a les característiques del seu futbol

La Unió Esportiva Olot segueix fent canvis a la plantilla: les dues últimes baixes anunciades són les del davanter Trujillo i del central garrotxí Albert Canal. A l’espera de noves incorporacions, el club adapta la nova estructura a les característiques de joc que es persegueixen: un dels canvis més significatius seran les dimensions del terreny de joc per a la propera temporada.

L’Estadi Municipal d’Olot viu dies de canvis, i no només pel que fa a les persones que trepitgen la gespa: la mateixa superfície de joc es transforma, per guanyar diversos metres quadrats de gespa adaptant-se a les característiques del joc que vol aplicar l’equip durant la propera temporada, jugant més a l’espai i amb un estil de futbol més obert. Concretament, es guanyen gairebé quatre metres de llarg, i 80 centímetres d’amplada.

La plantilla també ha viscut canvis els darrers dies. El club ha rescindit el contracte del davanter mallorquí Antonio Trujillo, després d’analitzar el rendiment i les característiques que pot oferir a l’equip. L’altra baixa confirmada és la del central de Sant Privat Albert Canal, un dels futbolistes més estimats per l’afició, però que no compta pel cos tècnic del club.

La baixa de Canal significa la pèrdua d’un altre component garrotxí de la plantilla. En dues temporades, s’ha passat de nou futbolistes de la comarca a cinc, tres dels quals són jugadors sense experiència a la Segona Divisió B. El club admet que voldria tenir més futbolistes comarcals, però o estan fora de les seves aspiracions o no tenen el nivell per jugar a la categoria.

Amb les baixes de Trujillo i Canal, l’Olot no preveu que abandoni el club cap més jugador, tret dels possibles moviments que generi el mercat estival de fitxatges.

 

Notícies relacionades:
El lateral Albert Canal deixa de formar part de la plantilla de la UE Olot
El nou equip tècnic de la UE Olot incorpora Joan Miquel Salavedra com a entrenador de porters i Joan Sánchez com a ajudant de camp
La UE Olot presenta Juanjo Prior, el seu segon fitxatge per la propera temporada