Nan Oliveras guanya el Triatló d’Empuriabrava i opta als premis Girona és Esport, juntament amb el CPA Olot

Nan Oliveras va guanyar aquest diumenge el Triatló d’Empuriabrava en distància sprint. L’atleta garrotxí es va imposar amb un temps d’una hora i 20 segons, trenta menys que el també garrotxí Pol Recober, que va entrar a la segona posició. En distància olímpica Enric Gussinyer va ser el cinquè classificat. Precisament, Nan Oliveras opta als premis Girona és Esport que entrega la Diputació de Girona, al millor esportista absolut garrotxí.

El triatleta competeix amb noms com el futbolista Pere Pons, o els atletes Àngel Mullera i Adel Mechaal. No és l’únic garrotxí nominat a aquests premis: Ester Fàbrega i Ricard Planiol, del Club de Patinatge Artístic Olot, opten al premi de millors entrenadors de la temporada; en l’apartat de directius hi ha nominat el mateix president del club, Joan Fàbrega, i tot el CPA Olot opta al premi de millor conjunt gràcies als excel·lents resultats del grup de xou. L’entrega dels guardons serà el proper divendres 26 de juny a l’Hospici d’Olot.
CPA Olot als Girona és Esport

 

Notícies relacionades:
L’olotí Nan Oliveras guanya per segon any consecutiu el Triatló Ciutat de Mataró
Els premis Girona És Esport es lliuraran a Olot el proper 26 de juny

x