El president en funcions de la Diputació de Girona, Joan Giraut, creu que la crisi a CiU no hauria d’afectar la presidència d’UDC a la corporació

La Diputació de Girona va celebrar ahir una sessió plenària de pur tràmit, a l’espera de la constitució del proper ple, previst per al juliol, tot i que podria allargar-se fins a la tardor si finalment el PSC acaba recorrent l’entrada d’Independents per la Selva. En aquest context, queda pendent la presidència de l’ens, marcada sobretot per les decisions en les cúpules de Convergència i d’Unió. El president en funcions, Joan Giraut, considera que la consulta d’aquest passat cap de setmana a Unió no hauria d’afectar aquest assumpte, i està convençut que tant el tema de la Diputació, com el d’Unió, s’acabaran resolent aviat.

 

Notícies relacionades:
El president d’Unió a Girona, Joan Cañada, diu que “s’han d’eixamplar les bases a favor de l’instrument de la independència”
El “No” a la consulta d’Unió ha guanyat clarament a la mesa d’Olot amb més del doble dels vots, 35 enfront dels 16 que van votar “Sí”
Elena Ribera (UDC): “Seria incomprensible que Convergència i Unió votéssin diferent sobre la independència”