La Nit dels Campions de Girona reconeix el primer equip i el juvenil del Bosc de Tosca, l’Hostoles i el cadet B de la UE Olot

El Teatre Municipal El Jardí de Figueres es va omplir ahir de gom a gom per celebrar la Nit dels Campions. una vetllada organitzada per la Federació Catalana de Futbol i que ha guardonat els millors equips de les comarques gironines. L’Escola de Futbol Bosc de Tosca, l’Hostoles i la Unió Esportiva Olot van ser reconeguts ahir a la Nit dels Campions de les Comarques Gironines.

Al primer equip del Bosc de Tosca se l’ha reconegut per guanyar la lliga del grup 17è de Tercera Catalana i al seu equip juvenil per haver estat campió de Segona a la seva categoria. L’Hostoles ha estat homenatjat per guanyar la lliga del grup 27è de Quarta Catalana, i al Cadet B de la Unió Esportiva Olot després de ser campió de Preferent. Durant l’acte s’ha entregat el Premi Joc Net al ‘Club Deportiu Blanes’. El primer dels premis especials ha sigut per Pere Comamala per la seva dedicació a l’Unió Esportiva Lladó i el darrer premi especial l’ha rebut Joan Busquets de la Unió Esportiva Camprodon.

 

Notícies relacionades:
Nan Oliveras guanya el Triatló d’Empuriabrava i opta als premis Girona és Esport, juntament amb el CPA Olot
La Diputació de Girona reconeix l’equip aleví de la Unió Esportiva Olot pels seus resultats al MIC

x