L’Escola d’Art d’Olot guanya el primer premi en Arquitectura Efímera dels premis d’Arquitectura de les Comarques Gironines

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot ha rebut el primer premi a la categoria d’Arquitectura Efímera dels Premis d’Arquitectura de les Comarques Gironines. El muntatge guardonat és ‘Arrels’, que es va mostrar durant el ‘Girona Temps de Flors’ de l’any passat.

‘Arrels’ va ser un dels punts més destacats del ‘Girona Temps de Flors’ 2014, un muntatge espectacular fet a partir de 60.000 brides pintades, totes elles agafades amb una tela mosquitera; amb aquest material es va poder realitzar tot un camp de flors a l’interior de la Casa Motjer de la ciutat, i on el visitant podia descobrir les arrels del muntatge sota la mosquitera. Ara, la intervenció ha estat guardonada amb el màxim reconeixement en la categoria d’Arquitectura Efímera dels premis d’Arquitectura de les Comarques Gironines.

Els responsables del projecte van ser els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d’Obres d’Interiors, coordinats per Guillem Moliner, Txell Julià i Cristina Capel. Precisament, aquest dimecres els alumnes de l’Escola presenten els projectes finals de Grau en disseny gràfic i interiors.

 

Notícies relacionades:
L’Escola d’Art d’Olot guanya el premi Emporia d’Or pel muntatge efímer de la Mostra de Pessebres 2013-2014
L’edifici de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa guanya el Premi del Públic Catalunya Construcció 2015

x