Elena Ribera, diputada a la plataforma del “No” a la consulta d’Unió: “Si el president ens crida a la seva llista, hi anirem gustosos”

La diputada d’Unió al Parlament de Catalunya per Girona, Elena Ribera, ha fet campanya pel “No” a la pregunta sobre el procés plantejada per la direcció d’UDC. A l’entrevista de Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ, ha declarat que espera que la ruptura entre Convergència i Unió no afecti el procés i que es mantindran “al costat del president de la Generalitat” i de tots els catalans que van votar “Sí Sí” durant el 9-N. Ha manifestat que no sap res sobre lallista que CDC configurarà per comparèixer a les eleccions el 27 de setembre, però ha assegurat: “Si el president ens crida a la seva llista, hi anirem gustosos”.

Ribera ha declarat que el fet que càrrecs intermitjos del Govern d’Unió no hagin abandonat el Govern, com sí que ho han fet els consellers, respon a la voluntat de no abandonar “l’obra de Govern ni al president”. És l’exemple d’Antoni Castellà, secretari general d’Universitats i Recerca. “No compartim la decisió dels consellers d’Unió perquè és errònia”, ha manifestat Elena Ribera, que ha matisat que no estan en contra de la doctrina d’Unió. “Nosaltres simplement estem en contra de les decisions errònies d’algun dirigent”. La diputada ha coincidit amb el president de la intercomarcal d’Unió a Girona, Joan Cañada, demanant un congrés nacional després de la divisió de CiU i la divisiço interna d’Unió perquè, segons ha manifestat, “cal un canvi de direcció urgent”.

 

Notícies relacionades:
CDC constata que el projecte polític de CiU s’ha acabat, que no aniran amb UDC el 27-S i que és un camí de “no retorn”
El president de la intercomarcal d’UDC a Girona, Joan Cañada, creu que el partit ha de celebrar un congrés nacional “al més aviat possible”
El vicepresident d’Unió a la Garrotxa, Joan Casas, confia que la separació de Convergència i UDC no afectarà al Consell Comarcal ni als ajuntaments