Els Mossos d’Esquadra busquen dues persones que estarien cultivant una important plantació de marihuana a Montagut i Oix

Els Mossos d’Esquadra busquen dues persones que estarien cultivant una plantació de marihuana al terme municipal de Montagut i Oix. Aquesta matinada els agents havien engegat un operatiu per detenir els dos individus, però quests s’han donat compte de la presència de la policia i han intentat escapar.

Els Mossos d’Esquadra busquen dues persones que estarien cultivant una plantació de marihuana en un mas del barri d’Els Angles, al terme municipal de Montagut i Oix. Segons ha pogut saber OLOT TELEVISIÓ, la policia catalana investigava el cas des de feia setmanes fins a tenir la certesa que en aquesta casa s’hi està fent el cultiu. Aquestes dues persones, de les que es desconeix la identitat, no residien en l’habitatge, sinó que es desplaçaven diàriament a peu i en hores molt concretes fins a la casa per controlar la plantació.

La investigació havia de concloure avui amb la intervenció dels Mossos d’Esquadra, que aquesta matinada s’han desplaçat a la masia a l’espera que els dos individus fessin el control rutinari. No obstant, les dues persones s’han donat compte de la presència dels Mossos d’Esquadra i han intentat escapar.

Per el moment, els agents mantenen un cordó policial de sis quilòmetres a la rodona al voltant de la casa on, es creu, s’estarien amagant les dues persones. En l’operatiu també hi treballa una unitat aèria de la policia amb una càmera tèrmica.

x