La segona promoció dels graus de disseny gràfic i d’interiors de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot presenta els projectes finals d’estudis

Ahir els parlàvem del premi d’arquitectura efímera que ha guanyat l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. Avui, els expliquem que la segona promoció de graus ha presentat els seus projectes de final d’estudis. Van ser 7 els alumnes del Grau de Disseny Gràfic que van presentar ahir el seu projecte final al Centre Els Catòlics d’Olot i 4 del Grau de Disseny d’Interiors. Entre els treballs que es van presentar destaquen dues aplicacions mòbils, una per diversos usos com ara l’autodiagnosi per a persones amb inadaptació social i una altra per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen Alzheimer. També es van presentar un diccionari de gestos per facilitar la comunicació entre la gent de tot el món, un espai per millorar el descans i el temps de lleure entre hores de feina i un programa informàtic per ordenar per temes les biblioteques personals.

 

Notícies relacionades:
L’Escola d’Art d’Olot guanya el primer premi en Arquitectura Efímera dels premis d’Arquitectura de les Comarques Gironines
L’alumna Cristina Subirachs, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, guanya un premi estatal pel projecte final
L’Escola d’Art d’Olot completa la instauració dels primers estudis universitaris amb els projectes finals de la primera promoció de graus superiors

Deixa un comentari