L’alcalde d’Olot afirma que no hi ha d’haver canvis a l’ajuntament pels problemes nacionals de CiU

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, també s’ha pronunciat sobre la situació complexa que passa la federació de Convergència i Unió. Corominas afirma que la situació nacional no hauria d’afectar l’àmbit local.

Josep Maria Corominas (CDC), alcalde d’Olot, ha afirmat aquest matí en declaracions a OLOT TELEVISIÓ que el que ha passat entre CDC i UDC és el resultat d’una seqüència lògica i calia que tothom es posicionés clarament.

Malgrat això, l’alcalde també ha deixat clar que en l’àmbit local no hi ha d’haver canvis substancials. “Si no és com a federació, serà amb un pacte”, ha explicat Corominas, “però no tindria sentit que fa quatre dies presentéssim un programa junts i ara ens separem, especialment en l’àmbit local on el que prima són els temes de ciutat”.

 

Notícies relacionades:
CDC constata que el projecte polític de CiU s’ha acabat, que no aniran amb UDC el 27-S i que és un camí de “no retorn”
El vicepresident d’Unió a la Garrotxa, Joan Casas, confia que la separació de Convergència i UDC no afectarà al Consell Comarcal ni als ajuntaments
El president de la intercomarcal d’UDC a Girona, Joan Cañada, creu que el partit ha de celebrar un congrès nacional “al més aviat possible”

Deixa un comentari