Les exportacions gironines són les que més han crescut després de les barcelonines

En la 22a setmana de la internacionalització a Girona, diverses oficines d’ACCIÓ es van apropar als empresaris de la demarcació per ajudar-los a potenciar les seves exportacions. Precisament en el marc d’aquesta setmana es va anunciar que les exportacions gironines van créixer notablement durant el 2014.

La demarcació de Girona és el segon territori català que ha crescut més en exportacions durant el 2014, just per darrere de Barcelona. Això comporta que s’hagin facturat més de quatre milions i mig d’euros el comerç exterior tan sols en el teixit industrial gironí. Els principals països són França, Portugal o Itàlia per les similituds culturals i per l’abaratiment de despeses que hi ha comercialitzar amb aquestes localitats.

 

Notícies relacionades:
Les exportacions catalanes creixen més d’un 2%, afavorides per l’increment gironí de gairebé tres punts percentuals