Aquest dissabte l’Escola de Futbol Bosc de Tosca acollirà la quarta edició del Cagaburro amb premis valorats en fins a 700 euros

L’Escola de Futbol Bosc de Tosca acull dissabte la quarta edició del Cagaburro, el divertit concurs inventat pel club per recaptar fons per als seus projectes. Els detalls de la nova edició els ha explicat Albert Danés a l’entrevista de Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ.

El funcionament del Cagaburro és molt senzill. Es divideix el camp en 3.200 parceles que prèviament han estat vengudes per cinc euros. Es deixa anar cinc burros de cinc colors diferents. Quan les bèsties facin les seves necessitats, la parcel·la on caiguin els excrements surt agraciada i el color de la sella del burro indica el lot de premis que s’emporta.

Aquest any, el Cagaburro es farà al camp gran de les instal·lacions del club, el de gespa natural. Els premis estan valorats en fins a 700 euros i van des d’àpats en alguns dels millors restaurants de Catalunya fins a un viatge en creuer pel Mediterrani. A les parcel·les on caigui menys excrement també seran premiades amb un pernil. En aquests moments només queden dos talonaris de butlletes, que es poden comprar a través de la pàgina web del club. El Cagaburro s’inscriu en una jornada festiva organitzada per l’EF Bosc de Tosca, que començarà al matí, amb activitats destinades sobretot als més petits.

 

Notícies relacionades:
El Cagaburro del CEF Bosc de Tosca celebra la seva tercera edició en una tarda de festa, bon temps i les 3.200 parcel·les venudes