El programa ‘Mac Exprés’ recorda el concert homenatge al grup garrotxí Xucu-Pà

Més d’un miler de persones van citar-se dissabte passat a la Plaça de Braus d’Olot per viure el concert homenatge al mític grup garrotxí Xucu-Pà. Durant més de tres hores els assistents van poder gaudí d’aquest concert amb les versions que altres grups de la comarca van fer de les cançons més representatives de Xucu-Pà. Ells mateixos van tancar l’homenatge amb el seu esperat retorn per un dia. Avui al programa ‘Mac Exprés‘, en el seu horari habitual, podran recordar l’actuació de Xucu-Pà.

 

Notícies relacionades:
El retorn i concert d’homenatge a Xucu-pà reuneix més d’un miler de persones a la plaça de Braus d’Olot
El retorn del mític grup garrotxí ‘Xucu-pà’ serà el dissabte 13 de juny a la plaça de braus d’Olot juntament amb el 4t Hamburguesa Rock
Xucu-Pà torna als escenaris per viure el concert homenatge que li ha preparat el festival elMini d’Olot