‘El somriure de Carla’ organitza un dissabte solidari a Can Blanc per aconseguir-li un llit articulat

Aquest dissabte dia 20, s’organitza una festa solidària al centre cívic de Ca la Guapa, al veïnat de Can Blanc per aconseguir un llit articulat per a la Carla, una nena garrotxina amb atròfia muscular espinal. L’organitza l’associació ‘El somriure de Carla’ i comptarà amb activitats des de les 10 del matí fins dos quarts de nou del vespre, com conta contes, activitats de zumba, spinning o un espectacle de foc. Serà tot un dia d’activitats amb una finalitat totalment benèfica.

 

Notícies relacionades:
El Somriure de Carla i Càritas Garrotxa recapten més de 1.000 euros cadascuna en les activitats solidàries del cap de setmana
Aquest dissabte es fa una Diada Infantil solidària per recollir fons per la Carla i la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal