El tercer Fòrum de les Oportunitats reuneix emprenedors per crear networking i col·laboració entre empreses

Aquest dijous a la tarda, a l’IMPO, s’ha celebrat el tercer Fòrum de les Oportunitats. Es tracta d’una iniciativa per posar en contacte empresaris garrotxins i de fora de la comarca perquè els seus projectes puguin congeniar sense la necessitat dels diners enmig.

El Fòrum de les Oportunitats reuneix empresaris garrotxins i de fora la comarca que busquen col·laboració i ajuda en els seus negocis. Intenten obrir-se mercat i cooperar per fer tirar endavant les seves empreses. És el cas d’en Raúl Alzola i la Gemma Canalias, que fa poc que han posat els seus projectes en marxa. El Raúl porta 4 mesos d’activitat i està tot sol buscant clients, per tant busca algú amb qui compartir un local, en essència. La Gemma ja hi havia assistit l’any passat i li va anar bé: aquest any té necessitats diferents i hi ha tornat amb l’esperança de tornar a trobar algú amb qui col·laborar.

Organitzat per l’IMPO, Joves Empresaris Garrotxins i el Fòrum Imagina, aquest esdeveniment serveix als emprenedors per fer xarxes i contactes i suplir les necessitats no cobertes dels seus projectes, oferint serveis propis a canvi: una iniciativa de networking que genera nous projectes exitosos que els permeten tirar endavant.

 

Notícies relacionades:
L’Institut Municipal de Promoció d’Olot acollirà el tercer Fòrum d’Oportunitats Empresarials el proper 24 d’abril