Els Mossos d’Esquadra detenen tres dels cinc sospitosos de cultivar més de 600 plantes de marihuana en un mas de Montagut

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones, dos nois i una noia, per cultivar més de 600 plantes de marihuana en un mas de Montagut. Tal i com va avançar OLOT TELEVISIÓ ahir, els agents busquen dues persones més que estarien implicades i que van fugir en adonar-se de la presència policial.

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona, van detenir ahir a Montagut dos nois de 19 i 33 anys i una noia de 18 anys, veïns de Girona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues. Els fets es van iniciar arran de la cooperació ciutadana, que va informar als Mossos d’Esquadra que a la població de Montagut-Oix podria haver una masia ocupada per unes persones joves que estarien cultivant marihuana, ja que se sentien olors fortes a aquest tipus de substància.

Les investigacions van motivar una petició d’entrada i escorcoll en la masia, situada al barri dels Angles de Montagut. Es va dur a terme a 2/4 de 6 de la matinada d’ahir. En diferents habitacles de l’habitatge es van localitzar unes 500 plantes de marihuana i material pel seu cultiu, com focus o humidificadors. Així mateix, a l’exterior de la masia hi havien gairebé 100 plantes de marihuana més. En el moment d’iniciar el registre no es trobaven els inquilins de la masia en el seu interior. Hores més tard, es van poder interceptar els tres joves detinguts, que s’adreçaven a la casa. Un dels detinguts té antecedents. Els tres joves passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot quan siguin requerits per declarar. Adreçant-se al mas de Montagut hi havia dos persones més que, en adonar-se de la presència policial, van fugir en direcció a la muntanya, abandonant un vehicle al mig de la via. Els mossos d’Esquadra van iniciar una recerca amb el suport de l’Àrea Regional  de  Recursos Operatius i l’helicòpter policial que es trobava de servei. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

 

Notícies relacionades:
Els Mossos d’Esquadra busquen dues persones que estarien cultivant una important plantació de marihuana a Montagut i Oix