Mercadona obre les portes de la segona botiga a Olot, que ha generat 27 nous llocs de treball

Avui ha obert les portes el nou supermercat Mercadona ubicat a la carretera de Sant Joan de les Abadesses d’Olot, el segon que la cadena instal·la a la capital de la Garrotxa. La nova superfície suma activitat en un sector estratègic que està destinat a ser una de les grans entrades a la ciutat.

Gran part de les 170 places de l’aparcament del nou supermercat Mercadona d’Olot estaven plenes aquest matí. Els veïns de la Garrotxa s’han apropat fins a la nova superfície per omplir els carros de la compra per primera vegada i veure els articles que la botiga ofereix. El nou centre ha suposat una inversió de 3 milions d’euros i té una superfície de sala de vendes de 1.700 metres quadrats. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha visitat les instal·lacions. En destaca l’activitat que el nou supermercat portarà en aquest sector de la ciutat que, des de la construcció del nou hospital i el nou parc de bombers, està destinat a ser una de les grans entrades a la capital de la Garrotxa, que culminarà amb la construcció de la futura variant d’Olot.

L’obertura del nou supermercat ha suposat la incorporació de 27 nous llocs de treball, que se sumen als que ja hi són a la botiga del Mercat d’Olot. En total, 65 nous treballadors, 48 veïns d’olot i 14 més de la resta de municipis de la Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
Comencen a construir una segona superfície comercial a la zona de la Guardiola, que serà la més gran de la Garrotxa
La nova superfície comercial de Mercadona, la segona que té a Olot, obrirà el proper 19 de juny
Mercadona va augmentar les vendes un 2% al 2014 i supera els 20.100 milions d’euros de facturació