El Cagaburro del CEF Bosc de Tosca s’estrena al camp de gespa natural amb tot el paper venut i amb una jornada diferent farcida d’activitats per petits i grans al club

És la primera vegada que el Cagaburro es porta  a terme al damunt del camp de gespa natural, degut a que enguany ja ha estat inaugurat el nou terreny de joc d’herba artificial, i la jornada no ha decebut en absolut. L’ascens del primer equip aquesta temporada encara ha fet aquest dia més festiu i no ha quedat ni una sola butlleta per vendre en la festa anual més destacada del CEF Bosc de Tosca. Els números premiats en el sorteig per cadascun dels burros segons el seu color van ser el 0251 pel burro rosa, el 0506 pel burro verd, el 1731 pel vermell, el 1910 pel blau i el 1487 pel burro groc. 


El Cagaburro s’estrenava aquest 2015 al camp de gespa natural del Bosc de Tosca, i aquest fet permetia a l’organització utilitzar la resta d’instal·lacions per altres activitats. Els més menuts s’ho han passat d’allò més bé amb els 3×3 de futbol i els inflables que hi havia a les instal·lacions presenques, i els més grans han gaudit d’un bon dinar i d’un reguitzell d’activitats que han clausurat un any inoblidable, l’any de l’ascens a la segona catalana.

Es tracta de l’acte social més important del Bosc de Tosca en tot l’any i, un cop més, en la seva quarta edició, el club ha esgotat les 3.200 butlletes que va posar a la venda ara fa uns mesos. Com cada any, el joc consistia en esperar que els diversos burros fessin les seves necessitats a la casella que volguessin, i entreguessin d’aquesta manera desenes de premis als espectadors.

El primer dels burros a entregar premi, mitja hora després de l’inici del concurs, ha estat el groc, i tots els animals han repartit grans regals com un creuer, un viatge a Port Aventura o àpats en restaurants reconeguts, en una tarda on el públic ha gaudit d’un sol radiant i d’un ambient esplèndid.

Els números premiats en el sorteig per cadascun dels burros segons el seu color van ser el 0251 pel burro rosa, el 0506 pel burro verd, el 1731 pel vermell, el 1910 pel blau i el 1487 pel burro groc.

La companyia Pic Pic ha estat convidada per amenitzar la tarda i han estat un dels protagonistes del Cagaburro, fent riure a la canalla i fins i tot als més grans en una jornada de premis, futbol i, sobretot, de sort.

Sens dubte un esdeveniment ja consolidat a Les Preses i a la comarca de la Garrotxa, on el Cagaburro ja és, cada any, una cita ineludible.

Notícies relacionades:

Aquest dissabte l’Escola de Futbol Bosc de Tosca acollirà la quarta edició del Cagaburro amb premis valorats en fins a 700 euros

El Cagaburro del CEF Bosc de Tosca celebra la seva tercera edició en una tarda de festa, bon temps i les 3.200 parcel·les venudes