El CEF Bosc de Tosca culmina els actes de celebració del títol de lliga amb una recepció a l’Ajuntament de les Preses i un sopar de gala

Les grans fites s’han de celebrar amb tots els honors i això és el que ha fet el Club Escola de Futbol Bosc de Tosca aquest divendres a la nit amb un sopar a base de suquet de peix i marisc. De fet aquesta trobada es fa cada any per celebrar el final de temporada però, aquest cop, el motiu era més que justificat. El primer equip de club enguany ha guanyat la lliga de Tercera Catalana grup 17è i la propera temporada jugarà a Segona Regional. Un motiu més que suficient per celebrar-ho amb la junta directiva, l’alcalde de les Preses, Pere Vila, el vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Calm i el principal patrocinador del club, Jordi Teixidor de Nissan Olot Motor, que cada any organitza aquest sopar i convida als jugadors.

Durant els parlaments s’han tingut paraules de record pel que durant molts anys va ser president de l’entitat, en ‘Licu’, una persona que va posar la primera pedra del club i que gràcies a ell el ‘Boratosca’ ha arribat a ser un dels clubs més importants de la demarcació de Girona. De fet en aquest moment el Club Escola de Futbol Bosc de Tosca està format per 19 equips i prop de 250 jugadors, unes xifres que el converteixen en el club més nombrós de la Garrotxa.

brindis bosc de tosca

La celebració, però, ha començat a dos quarts de vuit del vespre amb la recepció que ha ofert l’Ajuntament de les Preses als jugadors, entrenadors i junta directiva. L’alcalde, Pere Vila, ha felicitat a tot l’equip per haver assolit l’ascens de categoria. Junts han brindat per l’èxit i s’han fet una fotografia al balcó de la seu del consistori, des d’on s’han fet alguns càntics del ‘Boratosca’.

balcó bosc de tosca

Notícies relacionades:

El Cagaburro del CEF Bosc de Tosca s’estrena al camp de gespa natural amb tot el paper venut i amb una jornada diferent farcida d’activitats per petits i grans al club