El CV Olot organitza un triangular en la 12a edició del Memorial Jordi Mora, que veu guanyar els dos equips locals al pavelló Pla de Llacs

El cadet i l’infantil femenins del CV Olot s’han endut el trofeu de campiones del 12è Memorial Jordi Mora de vòlei, que recorda cada any la figura del desaparegut personatge mític i carismàtic del club olotí. A darrera hora, el CV Sant Esteve no s’ha presentat a la competició, que s’ha hagut d’escurçar fent un triangular en les dues categories. 

El CV Sant Esteve ha estat baixa d’última hora al Memorial Jordi Mora organitzat pel CV Olot. Els garrotxins no han estat a temps de reaccionar i buscar un altre equip i han decidit tirar pel dret i fer un triangular en cadascuna de les categories, amb la presència dels dos equips del Vòlei Olot, de l’Handbol Bordils i del Vall d’Hebrón.

Es tracta del torneig més important del club en tota la temporada, que recorda de manera anual una figura, la de Jordi Mora, molt present per sempre més al pavelló Pla de Llacs.

La competició ha destacat per l’esportivitat entre els clubs i el bon nivell de competitivitat entre tots tres clubs, cadascun en la seva categoria, però el vencedor absolut del torneig ha estat el conjunt local. Les cadets s’han imposat al Bordils i al Vall d’Hebrón per dues vegades i han quedat primeres, i les infantils també han fet el mateix en la final davant del Bordils.

Una jornada de vòlei femení de base que ha esdevingut un sol matí finalment però que ha acabat amb un gran dinar per celebrar, un any més, el final d’una bona temporada per al CV Olot.

Notícies relacionades:

El CV Olot celebra el Memorial Jordi Mora coincidint amb el bateig de la pista amb el nom del desaparegut membre del club

El Club Vòlei Olot organitza el segon campionat de minivòlei aleví femení amb equips de les comarques gironines

x