Inaugurada una exposició del pintor olotí Enric Solanilla a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa

Aquest dissabte al migdia s’ha inaugurat a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa una exposició amb l’obra d’Enric Solanilla. La presència del mateix pintor ha permès que fes una detallada explicació al públic assistent sobre la seva obra exposada, per a situar-lo en la seva trajectòria. Solanilla, nascut a Olot el 1963, va començar a anar a classes de dibuix amb Lluís Carbonell i a l’Escola de Belles Arts. De jove volia distanciar-se de l’escola del paisatge, tot i que al final destaquen diverses obres sobre la Fageda i paisatges urbans, en els quals ha utilitzat la tècnica del collage. Per la barreja de tècniques i quadres, Solanilla ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que “l’exposició és una mica eclèctica” perquè hi ha obres de tota la seva carrera i ha anat canviant estils, però es va mostrar “molt content i il·lusionat per tornar a veure totes aquestes obres que feia tants anys que no veia”. L’exposició serà oberta al públic fins el 16 d’agost.