L’esbart Marboleny presenta a les Preses les danses tradicionals més destacades de la temporada davant 400 persones

Aquest diumenge a la tarda l’Esbart Marboleny ha celebrat una jornada de dansa en la qual s’ha presentat el repertori més destacat de la temporada. L’escenari per aquest espectacle ha estat el Centre Cultural de les Preses, que s’ha omplert amb 400 espectadors.

180 balladors de l’esbart Marboleny i el seu públic han recorregut aquest diumenge a la tarda tota la geografia dels països catalans sense moure’s de Les Preses. Ho han fet en un espectacle de 14 danses, el repertori més rellevant que l’entitat ha treballat en els darrers mesos.

Marboleny compta amb gent de totes les edats, des de nens petits que comencen a introduir-se en el món de la música i la dansa com ja adults, que en gaudeixen com els nens. I els adolescents també en gaudeixen. Arribar a totes les generacions és un dels punts forts de l’entitat, i s’ha demostrat amb aquest espectacle a Les Preses: el centre cívic s’ha omplert de gom a gom amb 400 persones que han gaudit de la dansa i música tradicional catalana que Marboleny ofereix des de ja fa gairebé 40 anys.

Notícies relacionades:

El Cercle de Cultura tradicional i popular Marboleny celebra una jornada de dansa diumenge a la tarda al Centre Cultural de les Preses

El Cercle de Cultura tradicional i popular Marboleny de les Preses celebra diumenge una jornada de portes obertes

L’Esbart Marboleny presenta dos espectacles al Teatre Principal d’Olot

otícia 2

Notícia 3