‘Viu l’estiu’ omplirà d’activitat Sant Feliu de Pallerols els divendres, dissabtes i diumenges fins a setembre

Aquest dissabte al matí s’ha presentat el programa d’activitats d’estiu de Sant Feliu de Pallerols ‘Viu l’Estiu’, ja un clàssic de les èpoques de calor. Des d’ara fins al setembre, Sant Feliu oferirà activitats de caire cultural, social, esportiu i lúdic cada divendres, dissabte i diumenge, des de balls i havaneres, fins a campionats de botifarra o nits d’humor i tallers de maquillatge. Un dels actes més sonats del Viu l’Estiu serà, com sempre, la festa dels 60, que aquest any serà el 4 de juliol i tindrà un cartell de luxe, que serà dels anys 70: Jeanette, Lorenzo Santamaría i Micky, a més d’Els Volcànics i Els Jerrys, de la Garrotxa i d’Osona respectivament.

Notícies relacionades:

La Mulassa i els Cavallets de Sant Feliu de Pallerols animen la tarda del dia de Corpus

Sant Feliu ofereix un gran ventall d’activitats durant aquest estiu

La vuitena Festa dels Anys 60 torna a fer vibrar Sant Feliu de Pallerols