Ingressen a presó els tres detinguts responsables del cultiu de més de 600 plantes de marihuana a Montagut i Oix

Els tres detinguts de la setmana passada a Montagut i Oix per un delicte contra la salut pública han ingressat a la presó. Són dos nois i una noia que els Mossos d’Esquadra van detenir divendres per ser els responsables de més de 600 plantes de marihuana en un mas del municipi. Els nois tenen 18 i 33 anys i la noia en té 18 i són veïns de Girona. La policia catalana segueix buscant a dues persones més que també estarien involucrades en el cas.

Notícies relacionades:

Els Mossos d’Esquadra detenen tres dels cinc sospitosos de cultivar més de 600 plantes de marihuana en un mas de Montagut

Els Mossos d’Esquadra busquen dues persones que estarien cultivant una important plantació de marihuana a Montagut i Oix

x