Josep Maria Corominas (CiU) i Pep Companys (ERC) representaran la Garrotxa a la Diputació de Girona

Les forces polítiques que han aconseguit representació a la Diputació de Girona ja han registrat els noms i cognoms dels diputats provincials pel proper mandat. Dels 27, 14 corresponen a Convergència i Unió, 8 a Esquerra, 3 al PSC, 1 a la CUP i un altre per Independents de la Selva. La Garrotxa tindrà dos diputats. Un és l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, per Convergència i Unió i que amb tota probabilitat repetirà al capdavant del Dipsalut i, l’altre és, és l’alcalde de Santa Pau, Pep Companys, per Esquerra Republicana de Catalunya. Ara falta saber qui serà finalment el president de l’ens. S’apunten dos noms, el de Miquel Noguer, alcalde de Banyoles, i l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria. El que sí ja està clar és que Unió perdrà la presidència de la Diputació de Girona.

Notícies relacionades:

El president en funcions de la Diputació de Girona, Joan Giraut, creu que la crisi a CiU no hauria d’afectar la presidència d’UDC a la corporació

CDC creu que el trencament de CiU no hauria d’afectar la Diputació de Girona tot i que aposten per un president que representi la renovació