El CPA Olot inicia la campanya per aconseguir suports per anar al Mundial 2015, que es disputarà a Cali (Colòmbia)

El Club Patinatge Artístic Olot comença la campanya per anar al Mundial de Colòmbia, a Cali. El club olotí vol aconseguir el seu novè títol mundial i defensar la seva corona actual, en un campionat on les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega  arriben novament com a favorites.

Per això la directiva vol aconseguir suport davant la despesa extraordinària que suposa viatjar a un altre país per competir. Amb aquest objectiu neix el projecte ‘Posa el teu granet pel Mundial’, destinat a empreses privades que col·laborin amb una part de la despesa del viatge de cada patinadora.

El club oferirà visibilitat de la marca a tots els esdeveniments relacionats amb el campionat del món. D’altra banda el CPA Olot també farà una activitat al firal anomenada ‘Porta’ns un cafè, patina pel Mundial’, i que es durà a terme per les Festes del Tura d’Olot, una iniciativa que s’entreveu molt original i que animarà la gent a intentar patinar tant bé com les professionals del CPA Olot alhora que portin un cafè a les mans. Un acte divertit que servirà a l’hora per donar suport al club.

Notícies relacionades:

El CPA Olot conquista Reus i obté el seu vuitè Mundial de patinatge artístic en grups de xou gran

El CPA Olot anuncia la intenció de participar al Mundial de Patinatge de Taipei i engega una campanya per recaptar fons