El veí d’Olot Joan M. Riera és el guanyador del recuperat concurs de composició del Cornamusam, que ha tornat 9 anys després

Nou anys després, el Cornamusam, que s’ha celebrat aquest cap de setmana, ha recuperat el concurs de composicions de peces per a Sacs de Gemecs.

En total s’hi van presentar una quinzena d’obres i les cinc finalistes es van interpretar en directe aquest dissabte a la plaça del Teatre. Després de la deliberació del jurat, el guanyador del concurs enguany és el veí d’Olot Joan Riera.

D’altra banda, en una edició del Festival Internacional de la Cornamusa d’Olot farcida de novetats, l’Associació cultural El Til·ler ha valorat el canvi de dates d’aquest 2015 positivament i l’any que ve també se celebrarà el Cornamusam la tercera setmana de juny.

El Til·ler també seguirà mantenint la col·laboració amb O’folk i l’Esbart d’Olot després de la bona sintonia d’aquest any.

Notícies relacionades:

El Cornamusam s’impulsa en músics de referència internacional per donar un salt endavant en la seva 24a edició

Torna el Premi Ratafia Russet de composició per a sac de gemecs dins la programació de la 24a edició del Cornamusam

Presenten la 24a edició del Cornamusam, que renova la seva programació per atraure els intèrprets de sac de gemecs d’arreu del país

x