L’Olot segueix anunciant baixes de cara a la següent temporada a l’espera de reforços, i Rodri compta actualment amb 14 jugadors en el primer equip

La Unió Esportiva Olot continua obrint la porta a jugadors perquè marxin cedits a un altre club en aquesta propera temporada. Els últims a sortir són el porter Gianni i els joves ‘Pepu’ i Fran Soler. D’altra banda, l’empordanès Kike Sánchez, del juvenil del Reial Club Deportiu Espanyol, provarà a l’equip de Rodri durant la pretemporada per guanyar-se un lloc a la plantilla. 

Gianni Cassaro, que va arribar a principis de la temporada passada procedent del Lloret, posa rumb a la Vila de Gràcia de Barcelona i jugarà amb l’Europa aquest curs en qualitat de cedit a la Tercera Divisió.

El jove porter no ha gaudit de minuts enguany i només ha disputat un partit oficial amb la Unió Esportiva Olot, al camp del Reus Deportiu en la darrera jornada de lliga sense res en joc pels homes de Rodri, que ha comptat amb Wilfred com a titular indiscutible tal i com ja va fer Arnau Sala.

Els joves Pepu i Fran Soler, que surten de l’etapa juvenil aquest any, també han buscat una sortida pactada amb el club, al Club de Futbol l’Escala i la Unió Esportiva La Jonquera respectivament. Tots dos a primera catalana. Ara mateix l’Olot compta amb tan sols 14 jugadors a la primera plantilla, comptant els juvenils que s’incorporen a la pretemporada, i s’espera que la setmana vinent s’anunciïn reforços de cara a l’inici dels entrenaments el proper 8 de juliol.

D’altra banda, l’empordanès Kike Sánchez, del juvenil del Reial Club Deportiu Espanyol, provarà a l’equip de Rodri durant la pretemporada per guanyar-se un lloc a la plantilla.

Notícies relacionades:

El lateral Albert Canal deixa de formar part de la plantilla de la UE Olot

La UE Olot comunica les baixes d’Òscar Sielva i Rubén Canelada de cares a la propera temporada

La UE Olot presenta Juanjo Prior, el seu segon fitxatge per la propera temporada

 

x