Turisme Garrotxa preveu un 50% d’ocupació de mitjana a la comarca durant la Nit de Sant Joan

El sector turístic de la Garrotxa es prepara per a una nova temporada d’estiu. Per aquesta nit de revetlla, la comarca es troba al 50% d’ocupació, una xifra semblant a la de l’any passat tot i que és difícil de comparar amb la de l’any passat en què Sant Joan va coincidir en un pont. Tot i això, el sector és optimista i afronta la temporada d’estiu amb bones perspectives, seguint la tònica habituals dels darrers anys.

Les parelles i les famílies de turisme nacional són les que més han reservat per fer estada aquests propers dies a la Garrotxa en què podran gaudir de les millores que s’hi han portat a terme. Alguns dels projectes executats formen part del projecte “La Garrotxa, terra de volcans, cultura i identitat” que impulsa el Consell Comarcal i que gestiona Turisme Garrotxa junt amb diferents ajuntaments.

Coincidint amb la Revetlla de Sant Joan, Turisme Garrotxa presenta una nova edició del GPS, el nou programa d’activitats de la comarca -el Garrotxa Plans amb Sensacions- que fins al proper mes de març ha programat 139 propostes. Les activitats són gratuïtes per als clients dels establiments que participen del programa, que preveu sortides, excursions, gimcanes, entre moltes altres iniciatives que tindran lloc aquests propers mesos a la comarca.

Segons dades recollides per la Xarxa de Punts d’Informació de la Garrotxa, de les 206.406 persones ateses durant el 2014, un 30% es va interessar per espais naturals, principalment pel Parc Natural de la Zona Volcànica. I de les consultes sobre activitats per fer a la comarca, un 50% (un total de 51.700 sol·licituds d’informació) van ser sobre itineraris.

Notícies relacionades:

Els venedors de pirotècnia demanen gaudir dels petards amb seguretat

La coca de Sant Joan clàssica i sense farciment continua sent la més demandada tot i que també guanya adeptes la de llardons amb pasta fullada

Turisme Garrotxa presenta la nova guia GPS Garrotxa amb 38 activitats des de finals de juliol

Deixa un comentari