Xavi Porras revalida el títol estatal de salt de longitud (5,82m) i acaba segon en els 100 metres llisos

L’atleta paralímpic olotí Xavi Porras torna al lloc més alt del podi en el salt de longitud, gràcies als 5,82 metres que va aconseguir saltar al Campionat d’Espanya d’aquest cap de setmana. Porras, a més, va quedar en segona posició dels 100 metres llisos en l’estatal disputat a San Javier, Murcia.

Xavi Porras no té cap tipus de límit i aquest cap se setmana ho ha tornat a demostrar al Campionat d’Espanya que es va disputar a la localitat murciana de San Javier.

La marca de 5,82 metres en el salt de longitud li va servir a l’atleta paralímpic olotí per revalidar el títol estatal en aquesta disciplina. A més, Porras va aconsgeuir un altre podi, en aquest cas en la modalitat dels 100 metres llisos, on va acabar en segona posició.

Un èxit absolut per a l’atleta invidente garrotxí, que guanya confiança i preparació de cara a la gran cita de l’any: el Mundial de Doha.

Xavi Porras, que va superar una lesió a l’inici d’aquesta temporada, es comenta a trobar a gust dins la competició i ja acumula 32 títols estatals en la seva excel·lent carrera esportiva, essent un dels emblemes de l’atletisme paralímpic espanyol.

Notícies relacionades: 

Xavi Porras presenta el projecte Run&Fly per aconseguir patrocinadors per als jocs paralímpics de Rio 2016

Xavi Porras es queda a les portes d’aconseguir medalla

Deixa un comentari