El diputat de la CUP, Lluc Salellas, presenta els objectius amb què entra a la Diputació de Girona

El nou diputat de la CUP, Lluc Salellas, assegura que treballarà per combatre l’opacitat de la Diputació de Girona i que denunciarà qualsevol pràctica irregular que detecti. Des de la CUP han anunciat també que tindran com a màxim 2 assessors i es limitarà els sous fins a 1.600 euros.

Lluc Salellas serà el representant de la CUP a la Diputació de Girona on entrarà amb ganes de fer canvis a l’ens. Primerament ja ha anunciat que com a màxim tindran dos assessors i seran perfils tècnics i jurídics que estaran de manera permanent a la Diputació i que, en cap cas, els aprofitarà perquè treballin pel partit. També assegura que es limitarà els sous fins als 1.600€.

A més ha dit que entraran a la Diputació amb la voluntat de fer periodisme d’investigació i posar fi a l’opacitat que ha tingut la institució durant 30 anys. En aquest sentit, ha avançat que denunciaran qualsevol indici de corrupció. Ha deixat clar que l’objectiu de la CUP, a mitjà termini, és demostrar que les diputacions no tenen sentit i que, amb el procés sobiranista han de desaparèixer.

Deixa un comentari