Els Bombers incorporaran al seu inventari una eina dissenyada per alumnes de l’Institut La Garrotxa

Una dotzena d’alumnes de l’Institut La Garrotxa han inventat el que anomenen escanyamànegues, en un projecte encarregat per Bombers de la Generalitat. Es tracta d’un aparell que els serà útil, especialment, a l’hora de fer actuacions en incendis forestals.

Els bombers de la Generalitat incorporaran aviat en el seu inventari una nova eina, l’escanyamànegues. La novetat és que l’han inventat alumnes de l’Institut La Garrotxa, en base a una proposta dels mateixos bombers.

Els alumnes han treballat els darrers mesos amb dos professors, entre ells, Lluís Clapés, cap d’àrea del departament de mecànica de l’Institut La Garrotxa, per tirar endavant l’encàrrec en el marc del projecta Innova FP del departament d’Ensenyament, un format de col·laboració entre empreses i centres educatius.

Així, els alumnes també treballen amb més motivació i pressió, perquè saben que més endavant, el que fan, tindrà una utilitat a la vida real i que, en aquest cas, serà de gran importància.

Notícies relacionades:

17 alumnes de tot l’Estat completaran la primera promoció del cicle de disseny i producció per a plàstics i metalls de l’Institut la Garrotxa, únic a Espanya

Cinc empreses garrotxines s’incorporaran als cicles de Formació Professional Dual que imparteix l’Institut la Garrotxa

L’Institut La Garrotxa rep 14.900 euros d’ajuda per al projecte Gutenberg 3D

Deixa un comentari