Els usuaris de Movistar de la Vall d’Hostoles porten tres dies sense cobertura

Els usuaris de Movistar de la Vall d’Hostoles no poden fer servir el mòbil; la tempesta de llamps que va caure dilluns a tota la Garrotxa va malmetre l’antena que dóna servei als usuaris, afectant la cobertura dels telèfons. Els consistoris de la zona reclamen la restitució del servei el més aviat possible.

Sense cobertura a les Planes d’Hostoles i a Sant Feliu de Pallerols si ets usuari de Movistar. Aquesta és una de les principals afectacions sorgides a conseqüència de la tempesta de llamps que va caure a la Garrotxa el passat dilluns, que va cremar l’antena que dóna servei als usuaris dels dos municipis. Des de llavors, els mòbils de la companyia han quedat inutilitzats a tota la Vall d’Hostoles, limitant la rutina de veïns i empresaris de la zona.

Els dos ajuntaments també lamenten la falta de comunicació de la companyia telefònica amb els municipis i usuaris de les xarxes mòbils.

Segons Movistar, avui mateix treballaran per resoldre els problemes de l’antena, però no poden saber a partir de quin moment els usuaris podran tornar a fer servir els mòbils. Des de l’Oficina de Consum de la Garrotxa s’aconsella trucar al 1004, i obrir un número d’incidència de reclamació, demanant una compensació pels dies sense servei. Si en la propera factura no es veu reflectida, es pot presentar reclamació a l’Oficina de Consum amb aquest número d’incidència, que la companyia està obligada a donar.

Notícies relacionades:

La Vall d’Hostoles exigeix a Movistar la inversió necessària per evitar més incidents que deixin als usuaris sense cobertura

El veïns de Les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallerols recuperen la cobertura de la companyia Movistar 24 hores després

Cinc anys després de la gran nevada, Sant Feliu de Pallerols segueix amb problemes a l’estesa elèctrica

Deixa un comentari