L’escriptor i periodista garrotxí Santiago Vilanova presenta la novel·la ‘L’ànima del Volcà’

L’escriptor i periodista garrotxí Santiago Vilanova ha publicat un nou llibre. En aquest cas, es tracta de la seva quarta novel·la, que ha titulat ‘L’ànima del volcà’. Es presentarà aquest dissabte a la casa museu Can Trincheria d’Olot. L’autor ha estat aquest dijous al plató de Les Notícies per explicar els detalls de l’obra i de la seva presentació. El llibre es presentarà dissabte a 2/4 de 8 del vespre a la casa museu Can Trincheria d’Olot. Durant l’acte, es projectaran imatges que dels vulcanòlegs Maurice i Katia Krafft que han estat cedides a Santiago Vilanova. L’autor ha assegurat que la seva novel·la està dedicada a aquests dos científics que van donar la seva vida per la recerca vulcanològica.

Notícies relacionades:

L’escriptor Santiago Vilanova ha presentat el llibre ‘L’Estat ecològic’

La novel·la ‘L’ull blau de Sibèria’ de l’olotí Santiago Vilanova guanya el XXV premi de narrativa Sebastià Juan Arbó

x