L’escriptor i periodista garrotxí Santiago Vilanova presenta la novel·la ‘L’ànima del Volcà’

L’escriptor i periodista garrotxí Santiago Vilanova ha publicat un nou llibre. En aquest cas, es tracta de la seva quarta novel·la, que ha titulat ‘L’ànima del volcà’. Es presentarà aquest dissabte a la casa museu Can Trincheria d’Olot. L’autor ha estat aquest dijous al plató de Les Notícies per explicar els detalls de l’obra i de la seva presentació. El llibre es presentarà dissabte a 2/4 de 8 del vespre a la casa museu Can Trincheria d’Olot. Durant l’acte, es projectaran imatges que dels vulcanòlegs Maurice i Katia Krafft que han estat cedides a Santiago Vilanova. L’autor ha assegurat que la seva novel·la està dedicada a aquests dos científics que van donar la seva vida per la recerca vulcanològica.

Notícies relacionades:

L’escriptor Santiago Vilanova ha presentat el llibre ‘L’Estat ecològic’

La novel·la ‘L’ull blau de Sibèria’ de l’olotí Santiago Vilanova guanya el XXV premi de narrativa Sebastià Juan Arbó

Deixa un comentari