L’olotí Joan Cañada rumia mantenir-se o deixar la presidència de la Intercomarcal d’Unió a Girona

El president d’Unió a Girona, Joan Cañada, ha admès a OLOT TELEVISIÓ que en aquests moments no se sent il·lusionat amb el projecte iniciat pel partit i es planteja la seva continuïtat com a càrrec de responsabilitat. Assegura que és tard per organitzar un congrés abans de les eleccions i creu que Ramon Espadaler és el més ben posicionat per encapçalar la llista d’Unió de cares al 27-S.

L’olotí Joan Cañada creu que no es pot estar dins d’Unió i alhora anar contra les decisions del partit. Al programa Pros i Contres d’OLOT TELEVISIÓ, ha explicat que va votar Sí Sí al 9-N, tot i que també ha argumentat que veia com un valor afegit exigir una seguretat jurídica al procés, com plantejava la pregunta de la consulta d’Unió. Cañada s’ha donat una setmana per reflexionar sobre si vol seguir encapçalant la presidència de la intercomarcal de Girona.

Després de les decisions adoptades pel partit, Cañada creu que és tard per convocar un congrés, almenys abans de les eleccions del 27-S. El president de la intercomarcal d’Unió a Girona creu que en aquests moments Ramon Espadaler és el més ben posicionat per encapçalar la llista del partit de cares al 27-S. Cañada ha lamentat que no s’hagi pogut conformar una llista unitària de partits a Catalunya i creu que seria una bona opció de cares a les eleccions generals al Congrés dels Diputats, ja que en resultaria una coalició molt decisiva.

Notícies relacionades:

El president de la intercomarcal d’UDC a Girona, Joan Cañada, creu que el partit ha de celebrar un congrés nacional “al més aviat possible”

El president d’Unió a Girona, Joan Cañada, diu que “s’han d’eixamplar les bases a favor de l’instrument de la independència”

El director del dispositiu del 9-N, Joan Cañada, declara que l’actitud i unitat d’organitzadors i participants va ser clau per fer possible el procés participatiu

Deixa un comentari